Menu Close

Halloween ging op onze campus niet onopgemerkt voorbij!

Op woensdagnamiddag kregen de allerkleinsten de kans om op kindermaat te griezelen. Onze huisheksen betoverden de kleutertjes met heksenissige verhalen en knutselden samen met hen de mooiste vleermuizen en spooklampjes. Ze speelden een spinnenrace, heksengooi, toverhoedenspel, spokenjacht,… De leerlingen Voeding-Verzorging gooiden de keukendeuren open en maakten samen met hen de mooiste Halloween-cupcakes. Ook homemade Speelhof-griezelslijm viel enorm in de smaak! Tot slot kregen de dappersten de kans om een glimp op te vangen van de voorbereidingen voor de echte griezeltocht. Iedereen vertrok met een grote glimlach op het gezicht (en een portie griezelslijm) naar huis: missie geslaagd dus!

De duisternis viel… tijd dus voor het echte griezelwerk. Het schoolgebouw werd omgetoverd in een horrorwereld. Leerlingen en leerkrachten werden onherkenbaar en angstaanjagend (dankzij de toverkunsten van onze afdelingen Schoonheidsverzorging en Haarzorg). Zelfs de grootste lefgozers kregen knikkende knieĆ«n toen ze in het donker hun weg zochten door het schoolgebouw, en het gegil van angstige dames (en soms ook heren…) ging door merg en been. The bloody barbershop, het zombieziekenhuis, the chainsaw massacre,… lieten duidelijk een diepe indruk na.

De die-hards gingen de uitdaging aan om te ontsnappen uit onze Horror-Escape Room. De leerlingen van 6STW maakten er een onvergetelijke ervaring van! Chapeau dames en heren! Vooral die Circus-room was de absolute max…