Menu Close

5de jaar Logistiek

Iets voor jou?

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Ben je goed in organiseren? Heb je interesse in de administratieve taken binnen een bedrijf en wil je later graag aan de slag als logistiek medewerker in een magazijn? Dan is deze richting geknipt voor jou!

Deze praktijkgerichte studierichting is de ideale voorbereiding op een job in de magazijnsector!

Je leert zelfstandig alle taken in een magazijn uitvoeren vanaf de ontvangst van goederen tot het verzenden ervan. Logistiek is een praktijkgerichte opleiding, je leert vooral al doende. Tijdens praktijklessen en uiteraard ook goed begeleide stages leer je de kneepjes van het vak.

Je ontwikkelt ook je communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels, zodat je correct en professioneel in gesprek kunt gaan met klanten en medewerkers.

Digitale competenties zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Ze spelen ook in deze studierichting een belangrijke rol. De ICT-vaardigheden worden geïntegreerd aangereikt in alle vakken.

Jouw lessentabel?

Levensbeschouwing 2
Lichamelijke Opvoeding 2
Nederlands 1
Frans 2
Engel 2
PAV A* 3
PAV B* 4
Logistiek 14
Stage 4
Totaal 32

*De vakken PAV A en PAV B worden projectmatig aangeboden. PAV A: Toegepaste informatica, wiskunde, natuurwetenschappen en aardrijkskunde PAB B: Nederlands, burgerschap, geschiedenis, artistieke expressie

Jouw toekomst?

Na deze praktische opleiding kan je aan de slag als bestuurder van een intern transportmiddel, magazijnier of logistiek bediende.

Het kostenplaatje?

Meer informatie over het kostenplaatje van deze studierichting vind je in het schoolreglement

Klaar om jouw Talent te ontdekken?